تصاویر: برداشت چای در گیلان

تصاویر: برداشت چای در گیلان

[ad_1]

همزمان با اواخر مهرماه، برداشت مرحله پایانی چای پاییزه در مزارع شهرستان شفت و فومن آغاز میشود و تا اوایل آبان به پایان میرسد. باغداران هر کدام باتوجه به شرایط خود به روش های مکانیزه و سنتی برگ های چای را از سر بوته ها میچینند و با نظارت کارشناسان اداره چای بعد از درجه بندی کیفی چای محصول جمع آوری شده را به کارخانه برای فرآوری تحویل میدهند. کارخانه های چای در این روز ها به طور مداوم فعال هستند و مشغول دریافت محصول و فرآوری آخرین برداشت چای هستند . چین برگ سبز چای در سه مرحله بهاره، تابستانه و پاییزه انجام می شود، چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه تقریبا از اواخر خردادماه و چین پاییزه نیز در مهرماه انجام می شود.

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *