مواد غذایی گیاهی هند شناخته شده است برای سالم بودن طعم دار و خوشمزه

بسیاری از دستور العمل های هند توسعه داده شد با توجه به قوانین و اصول طبیعت یا دارما. این اصول دولت است که ما اساسا آنچه که ما می خوریم به عنوان غذاهای مختلف تحت تاثیر قرار بدن ما در راه های مختلف. ما خوردن به زندگی می کنند زندگی نمی کنند به غذا خوردن وجود دارد و هر دو یک راه درست و یک راه غلط برای رفتن در مورد آن.

شمالی غذاهای هندی

شمالی غذاهای هندی است که به طور معمول از منطقه پنجاب این کشور در غیر این صورت شناخته شده به عنوان زمین از پنج رودخانه. این منطقه بسیار حاصلخیز خاک کافی و وسیله ای برای آبیاری. به عنوان یک نتیجه از آن است که بسیار غنی در بخش کشاورزی و شناخته شده به عنوان “سبد نان از هند”. پنجاب بود تقسیم به دو استان در سال 1947 که پاکستان حک شده بود در خارج از هند است. از این رو بخش غربی است که در حال حاضر یک استان شرقی از پاکستان است. از این رو غذاهای کاملا تنوع وقتی که می آید به راه غذا آماده است. گاهی اوقات ادویه جات ترشی جات در هر ظرف متفاوت از یک منطقه به منطقه دیگر بسته مهاجرت و سنت خانوادگی است.

رستوران و مواد غذایی تمایل به سنگین تر و غنی تر با توجه به استفاده سخاوتمندانه از چربی ها مانند روغن و روشن کره یا روغن در حالی که وعده های غذایی خانه پخته هستند ساده تر و بیشتر در عطر و طعم. تخصص محلی به منطقه پنجاب در حال غذا عاشق رویایی. برای مثال مکی دی roti, ضخیم نان ذرت مکزیکی-مانند نان ساخته شده از آرد ذرت و یا sarson دا saag یک ظرف سبزی ساخته شده از تیره rapini مانند سبزی های برگ دار اغلب در خدمت با ذرت roti.

هندی رژیم غذایی گیاهی

این عمل عمدتا رژیم غذایی گیاه خواری در فرهنگ هند شروع به هزاران سال پیش است. این آشکار بود در مقدس ودایی متون که باستان کتاب از خرد کردن از طریق سنین. این متون پشتیبانی meatless شیوه زندگی و دیده می شود در سنت هندو به اولین قانون در اطاعت از اراده یک قدرت بالاتر است.

در آیین هندو گاو در نظر گرفته می شود یک حیوان مقدس. کشتار گاو و خوردن گوشت خود را دیده می شود به عنوان تابو. این Rigveda متن اشاره به گاو به عنوان یک الهه. اما دلایل دیگری وجود دارد که در پشت عمدتا رژیم غذایی گیاه خواری در فرهنگ هند علاوه بر این اصول مذهبي.

خوب تعریف شده است به عنوان “مجموع یک فرد اقدامات در این و قبلی متحده وجود” و با عنوان “تصمیم گیری سرنوشت خود را در زندگیهای آینده.” به عبارت دیگر آنچه در اطراف می رود می آید در اطراف. خوردن گوشت حیوانات دیگر دیده می شود به عنوان غیر ضروری تحمیل درد و ظلم و ستم خود را برای به دست آوردن و عواقب خود را برای زندگی پس از این یکی.

حتی اگر دین شایع ترین دلیل برای خوردن یک رژیم غذایی گیاه خواران در سراسر هند وجود دارد دیگر دلایل عملی نیز هست. یک رژیم غذایی محدود است که گوشت و سرشار از میوه ها و سبزیجات و غلات نشان داده شده است به کاهش خطر ابتلا به بیماری های خاصی مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا و مشکلات دهان و دندان. آن را نیز نشان داده شده است به کاهش و یا جلوگیری از برخی سرطان ها. علاوه بر این مواد غذایی از این نوع از رژیم غذایی گیاهی هضم سریع تر از گوشت رو ارائه بدن با انرژی بیشتر است.

برخی از مولفه های کلیدی از رژیم غذایی گیاهی:

  • نان – نان و roti هر دو سنتی نان هندی ساخته شده با گندم یا آرد و سپس پخته شده در اجاق گاز و یا در تنور

  • برنج – برنج شده است به یک جزء اصلی از غذاهای گیاهی برای قرن ها است و می تواند طعم در تعدادی از راه های. برنج پلو بریانی و فرنی برخی از نمونه.

  • ادویه کاری – اشاره به gravies و غذاهای گیاهی پخته شده در ادویه جات ترشی جات, و می تواند منطقه است.

  • سرخ شده – خوش طعم و شیرین خوراک مانند pakoras, سمبوسه, poori گلاب jamun.

  • شیرینی – به طور معمول ساخته شده با شیر و آجیل و میوه های خشک و دانه خاص و آرد باقلا.

روش آماده سازی

یکی از چیزهایی است که باعث می شود هند مواد غذایی خیلی لذتبخش تازه و خوشمزه است که به سادگی که چگونه آن را آماده کرده است. در زیر برخی از شایع تر و روش های سنتی پخت و پز مواد غذایی هند:

  • Tandoori – در حالی که بیشتر مردم تنوری با ادویه کبابی, غذاهای تنوری اشاره به سادگی به پخت و پز در تنور فلزی یا خاک رس فر که گرم شده با چوب یا زغال چوب. این اجازه می دهد تا برای گرم کند و برشته بار ضروری برای ایجاد طعم سبزیجات و یا غذاهای گوشت و همچنین به عنوان نان مانند نان و تندوری roti.

  • Masirah – این یک بازی بزرگ, تخت, ظرف فلزی استفاده می شود مانند یک ماهی تابه برای ساخت چهار نان مانند roti و همچنین می تواند خمیده در لبه ها برای نگهداری گوشت یا سبزیجات کاملا شبیه به یک wok.

  • سرخ شده – مواد غذایی سرخ شده در روغن یا کره روشن اضافه کردن یک ترد خرد و سبزیجات و ماهی و یا گوشت که برای اولین بار غوطه ور در یک چاشنی خمیر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *