چگونه برای پیدا کردن خوب رستوران هندی

هندی, مواد غذایی شامل غذاهای مختلف از هند و همسایه ، آنها با استفاده از ادویه جات ترشی جات مختلف گیاهان سبزیجات و میوه ها برای ایجاد غذاهای منحصر به فرد. بسیاری از محبوب رستوران هندی امروزه متعلق به خانواده و یا نسل اول میلادی. هنگامی که شما به این غذاهای مهم است بدانید که چه نوع از مواد غذایی به منظور. در اینجا چند یادآوری در مورد آنچه به خرید در یک رستوران هندی:

می دانم چه به غذا خوردن

غذای هندی مختلف ادویه جات ترشی جات و سس و ترشی گوشت و سبزیجات است. نفوذ خود آمد از کشورهای مختلف از جمله چین, ایران, پرتغال و انگلستان است. هند دین است که در بودیسم نیز تحت تاثیر انتخاب های غذایی, بنابراین بسیاری از آنها ترجیح می دهند به خوردن سبزیجات از گوشت.

– غذا – هندی ترین غذا در حال سرخ شده شیرینی با خامه, سوپ و سبزیجات خام و سالاد. آنها اغلب آن را در خدمت با سس مانند ترشی یا ماست به تعادل طعم تند. معروف ترین اشتها آور است و سمبوسه سرخ شده, شیرینی, با, مخلوط, سبزیجات, گوشت و ادویه جات ترشی جات در داخل یک خمیر. یکی دیگر از محبوب شیرینی است pakora که شبیه به سمبوسه. تنها تفاوت این است که مردم آن را سرخ کنید و بدون چاشنی در مواد داخل خمیر.

– نوشیدنی – هند نوشیدنی های شیرین برای تکمیل تند طعم و مزه مواد غذایی خود را. اکثر مردم ترجیح می دهند سفارش lassi شیرین مبتنی بر ماست لرزش. یک نوشیدنی شیرین مانند panakam با آب و شکر و زنجبیل و limejuice نیز یک مورد علاقه در میان دوستداران مواد غذایی. اگر شما به دنبال برای نوشیدنی های الکلی, شما می توانید سفارش هند رنگ پریده اله یا IPA.

– غذاهای اصلی – وجود رستوران ها که ارائه یک وعده غذایی گیاهی برای افرادی که گوشت نمی خورند. موارد وجود دارد زمانی که آشپز تبدیل خود را به غذاهای گوشت با سبزیجات جایگزین را با توجه به مشتری طعم و مزه. بهترین غذای اصلی سفارش یک کاری. این ساخته شده از گوشت و یا سبزیجات آغشته به ماست یا نارگیل مبتنی بر داشتم. زمانی که شما رفتن به یک رستوران هندی بیشتر از غذاهای تشکیل شده از گوشت بره و مرغ و برنج یا اسفناج.

– انواع دسر – هندی عشق شکر و شیر بر اساس دسر با میوه های تازه. اکثر رستوران های شیرین خود را پودینگ و بستنی با میوه ها مانند انار, انبه و موز. یک پودینگ محبوب است و فرنی که یک پودینگ برنج با کشمش و هل و دارچین است.

استفاده نا مشروع و تند انتخاب های غذایی

افرادی که عاشق غذاهای تند رفتن به رستوران هندی زیرا آنها باید در سطوح مختلف spiciness از خفیف تا بسیار گرم است. هرگز انتخاب spicier غذاهای اگر شما فقط شروع. شانس هستند که شما ممکن است در مواد غذایی و ضایعات پول خود را پس از نیش می زنند. چوب به خفیف مواد غذایی و سفارش spicier ظرف زمانی که شما فکر می کنم شما می توانید آن را اداره کند.

وجود یک قاعده کلی در غذاهای هندی که در آن شما منظور بالا-استفاده نا مشروع ظرف با یکی دیگر از خشک کن های مواد غذایی. استفاده نا مشروع می دهد یک طعم و مزه بهتر به برنج ظروف. شما همچنین می توانید سفارش چاپاتی Paratha و نان به تعادل خشک کن ظروف.

غنی طعم ادویه جات ترشی جات و خامه سس هندی غذاهای محبوب در حال تبدیل شدن به مردم در سراسر جهان است. کسانی که عشق سبزیجات شکر و شیر را بر اساس مواد غذایی و غذاهای تند بازدید از رستوران ها غالبا. هنگامی که شما به دنبال یک غذای خوشمزه در یک رستوران هندی بهترین راه برای رفتن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *